oldal logó

Filozófiánk

„Tudjuk és tudatában vagyunk annak, hogy a növekedésünk legfontosabb előfeltétele, hogy partnereink a legmagasabb szinten elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében elkötelezettek vagyunk, hogy kifogástalan színvonalon, folyamatosan és naprakészen reagáljunk ügyfeleink kéréseire, problémáira.”

Társaságunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara teljes jogú tagja.

Cégünkről

A Nova-Audit egy független könyvvizsgáló és tanácsadó cég., amely azzal a vízióval került megalapításra, hogy egy stabil, ügyfélorientált szolgáltatást nyújtó könyvvizsgáló társasággá váljon. A társaság ügyvezetője, egyben többségi tulajdonosa Puskás Vilmos audit partner, közgazdász, okleveles könyvvizsgáló. A társaság alkalmazásában széleskörű tapasztalattal rendelkező könyvvizsgálók, adószakértők állnak, a könyvvizsgáló asszisztensi feladatokat is nyelveket beszélő, szakirányú közgazdász diplomával rendelkező munkatársak látják el.

Puskás Vilmos

Audit partner, közgazdász,
okleveles könyvvizsgáló
Speciális szakterületek

Nemzetközi számviteli standardok szerinti könyvvizsgálat, vezetői információs rendszerek felülvizsgálata

Puskás Vilmos széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és számviteli tanácsadás területén. Magyar és angol nyelven áll az ügyfelek rendelkezésére. 17 éves szakmai pályafutása során, amelyből 5 évet az egyik Big4 cégnél töltött, részt vett, multinacionális, illetve magyar vállalatok részére nyújtott könyvvizsgálatokban, átvilágításokban, illetve IFRS tanácsadási projektekben.

Répássy Enikő

Közgazdász, bejegyzett könyvvizsgáló és adószakértő.
Speciális szakterületek

Munkáltatói járulékokkal és munkavállalói
juttatásokkal kapcsolatos tanácsadás, adótervezés 

2003 óta bejegyzett könyvvizsgáló, közreműködik magyar társaságok könyvvizsgálatában.
Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik az adó és TB kapcsolatok átvilágításában és tanácsadásában, magyar nyelven áll az ügyfelek rendelkezésére.

Kürthy Béla

Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő, 6 év könyvvizsgálati gyakorlat
Speciális szakterületek

Nemzetközi számviteli standardok szerinti könyvvizsgálat

Kürthy Béla tapasztalata tekintélyes a pénzügyi és számviteli tanácsadás területén. Magyar nyelven áll az ügyfelek rendelkezésére. 6 éves szakmai pályafutása során, amelyből 4 évet német könyvvizsgáló cégnél töltött, részt vett, multinacionális, illetve magyar vállalatok részére nyújtott könyvvizsgálatokban, átvilágításokban.