A Nova-Audit Kft. 1994-ben alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. Az elmúlt évek során jelentős tapasztalatra tett szert a könyvvizsgálat, az adótanácsadás és az üzleti tanácsadás terén.
Kamarai bejegyzés száma: 000241
Cégjegyzék szám: 01-09-365248

A társaság ügyvezetője, egyben többségi tulajdonosa Vajas Jenőné okleveles közgazda, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő. A társaság alkalmazásában széleskörű tapasztalattal rendelkező könyvvizsgálók, adószakértők állnak, a könyvvizsgáló asszisztensi feladatokat is nyelveket beszélő, szakirányú közgazdász diplomával rendelkező munkatársak látják el.

Az ügyfélkörünkbe tartozó magyar illetve külföldi tulajdonban lévő társaságok tevékenysége átfogja a termelő-, kereskedelmi-, és szolgáltató szféra legkülönbözőbb területeit. A forgalmat tekintve a kis- és középvállalkozásoktól kezdve több milliárd forint forgalmú nagyvállalatig és vezető pénzintézetig minden nagyságrend megtalálható ügyfeleink között.

Alapvető célkitűzésünk, hogy magas színvonalon végzett munkával segítsük ügyfeleinket gazdasági, pénzügyi, számviteli és adójogi problémáik megoldásában.

A magyar mellett német és angol nyelven állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Bízunk benne, hogy honlapunkon tett látogatása felkeltette érdeklődését, és a személyes kapcsolatfelvételt követően partnereink között köszönthetjük.